Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Financieel voordeel van zakelijk leasen

Operational lease en Ford transit connect leasen 

Tegenwoordig hoef je zeker niet meer zelf over een auto te beschikken om toch gewoon zelfstandig en onafhankelijk in je eigen vervoer te kunnen voorzien. Zeker als ondernemer kan dit veel voordelen opleveren. Door te kiezen voor zakelijk auto leasenbij Auto Lease Centrale kan dit je als ondernemer namelijk veel financieel voordeel bieden. 

Zakelijk leasen, voordelige optie

Het voordeel van zakelijk auto leasen begint al bij de aanvraag.  Door een auto te huren, bespaar je immers op de dure aanschafskosten die je zou moeten opbrengen wanneer je een auto zou kopen. Bij een leaseauto betaal je maandelijks een bepaald bedrag en dat is waar de zorgen ophouden. Een ander voordeel is namelijk dat je verder geen omkijken hebt naar de auto zelf en evenmin nog bijkomstige kosten hoeft te verwachten die zich normaal gesproken wel zullen aandienen bij een auto in eigendom. Een auto heeft uiteraard onderhoud nodig om goed te blijven functioneren.

Geen omkijken naar reparaties

Ook kosten voor reparaties kunnen hoog oplopen en veel onrust veroorzaken. Hier heb je met een leaseauto geen last van. De auto blijft eigendom van de leasemaatschappij Auto Lease Centrale en zij draaien op voor deze kosten. Ze bieden een uitstekende service, waarbij de leaseauto zorgvuldig wordt gecontroleerd en onderhouden. Zo kun je veilig de weg op en kun je altijd bij hen terecht zodra er iets met de auto aan de hand is.

Aanvullingen op leasecontract

Door een auto te leasen bij Auto Lease Centrale kun je rekenen op 24-uurs hulpverlening, zowel in binnen- als buitenland. Dit houdt in dat je altijd kunt bellen zodra er ergens een probleem optreedt met de auto. Het pakket valt zelfs uit te breiden met een service waarbij je direct vervanging krijgt en je werkzaamheden kunt vervolgen. Voor een relatief kleine investering, ontvang je zo veel voordeel, zowel praktisch als financieel.

https://www.operationalleaseautozakelijk.nl/