Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Effectief linkbuilden met ZipZoo

Een hoge positie in de zoekresultaten is alleen mogelijk als u SEO combineert met linkbuilden. Het verkrijgen van links naar uw website is dan ook ontzettend belangrijk voor iedereen die gevonden wil worden. Kwaliteit is van groot belang bij linkbuilding. Beter 1 kwalitatieve link dan 50 waardeloze links. Het is belangrijk dat u unieke teksten schrijft en deze aanbiedt aan relevante websites. ZipZoo biedt u toegang tot ruim 260 websites met een Google Pagerank variërend van 0 tot 6. Elke maand worden er nieuwe websites toegevoegd waardoor ons netwerk blijft groeien. Hiermee bespaart u veel tijd. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar websites die bij uw bedrijf passen. Bovendien bewaken wij de kwaliteit zodat u zich kunt richten op het vergroten van de omzet.

 

De voordelen van de ZipZoo linkbuilding tool

Wilt u beter scoren in zoekmachines en meer bezoek naar uw website trekken? Maak dan gebruik van de ZipZoo artikel linkbuilding tool. De linkbuilding service van ZipZoo biedt een aantal voordelen:

  • Toegang tot meer dan 400 Nederlandse websites
  • Maandelijks nieuwe websites voor uw artikelen
  • 1 keer registreren voor toegang tot alle websites
  • Content eenvoudig beheren

 

Bij ZipZoo staat gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Het plaatsen van artikelen op websites die passen bij uw doelgroep is een fluitje van een cent. In een paar stappen publiceert u uw eerste artikel.

 

Vraag direct een proefpakket aan bij ZipZoo!

Linkbuilden is de perfecte manier om beter te presteren in zoekmachines. Zeker als u linkbuilding combineert met SEO. Maak gratis kennis met de linkbuilding tool van ZipZoo. Met het proefpakket kunt u deze tool namelijk gratis en vrijblijvend uitproberen.