Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Een tweede leven

Ronald de Boer is samen met zijn broer Frank de Boer de bekendste voetbaltweeling van Nederland en misschien zelfs wel van de hele wereld. De twee broers hebben beiden een fantastische carrière gehad waarbij ze bij clubs zoals Ajax, Barcelona en Glasgow Rangers hebben gespeeld. Beiden hebben ze een waanzinnige prijzenkast waar onder meer de Champions League, de Wereldbeker voor clubteams en landskampioenschappen in diverse landen. Hoewel de tweeling uiteraard erg veel op elkaar lijkt is er wel een groot verschil wat betreft ijdelheid. Ronald de Boer is echt een stuk ijdeler dan Frank de Boer.

Toen Ronald de Boer na de scheiding met zijn toenmalige vrouw een relatie kreeg met een tien jaar jongere vrouw veranderde er veel volgens Ronald de Boer zelf. Zijn nieuwe schoonvader is werkzaam als arts in de cosmetische branche en kon Ronald wel afhelpen van de frons in zijn voorhoofd. Een fronsrimpel verwijderen gaat door middel van het inspuiten van botox in het voorhoofd. Daarnaast heeft Ronald de Boer ook enkele haartransplantaties laten doen om de inhammen te laten verdwijnen. Hoewel Frank volgens Ronald ook wel het een en ander aan zijn uiterlijk kan veranderen wil Frank hier niets van weten.

Voor Ronald voelt het aan als een tweede leven. Hij had al drie dochters uit zijn eerste huwelijk en heeft met zijn huidige relatie ook een dochter. Nu kan hij trots aankondigen dat de tweede dochter ook op komst is. Binnenkort heeft Ronald de Boer dus maar liefst vijf dochters!  Hij schaamt zich totaal niet voor zijn cosmetische ingrepen en hij zou zo weer een botox in Rotterdam pakken mocht hij het weer nodig vinden. Frank overhalen wordt echter een lastig verhaal. Hoewel hij Ronald echt in zijn waarde laat vind hij het maar niks eigenlijk. Tussen een eeneiige tweeling bestaan dus ook grote verschillen. 

http://injectableklinieken.nl/nl/