Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Een SEO scan laten uitvoeren

Een goede SEO scan kan je gratis laten uitvoeren door dit bedrijf. Een Seo scan wordt uitgevoerd om tet bekijken welke zoekwoorden goed aansluiten bij jouw website. Op het oog kan weer worden gekeken naar de producten en diensten die jij aanlevert en aan de hand daarvan wordt er vervolgens bepaald welke zoekwoorden het meest passend zijn bij jouw website. In deze SEO scan vind je onder andere informatie over hoe vaak er iedere maand wordt gezocht op jouw website en wat de doelgroep is die hier het meeste op zoekt. Dit kan zijn op een regionaal, nationaal of internationaal zoekwoord. Wanneer je een SEO scan aanvraagt, zal je binnen 24 uur de scan en een vrijblijvende offerte ontvangen in je mail.

 

De huidige positie in kaart brengen

De SEO scan geeft je aan hoe je huidige positie is op Google en wat voor zoekwoorden het beste naar voren komen. Er wordt ook gekeken naar de techniek van de website en ook wordt er nagegaan of deze voldoet aan de eisen die Google daaraan stelt. De SEO scan staat niet alleen maar vol met informatie, maar er worden daarnaast ook tips aan je gegeven wat je het beste kunt doen om je website te optimaliseren. Je kunt deze tips zelf in de praktijk toepassen, maar dit kan je ook overlaten aan de specialist op het gebied van SEO.

 

Een prijs indicatie geven

Aan de hand van de zoekwoorden die worden geanalyseerd in de SEO scan wordt er een indicatie van de prijs gegeven. Het liefste worden de zoekwoorden op een telefonische manier met je besproken, zodat je ook een goede uitleg kunt krijgen bij het gegeven advies per mail. De SEO scan wordt gratis gedaan en je zit nergens aan vast. Het contact met de eventuele klant is wel erg belangrijk.