Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Een origineel huwelijkscadeau hoeft niet moeilijk te zijn!

Als twee geliefden in het huwelijksbootje stappen wil je natuurlijk niet de zoveelste gast zijn die aankomt met een envelopje met geld als huwelijkscadeau. Je wilt een cadeau geven dat uniek is, iets waar het bruidspaar aangenaam verrast door zal zijn en wat hen het liefst voor altijd zal herinneren aan die ene speciale dag. Bij Jilster maak je, heel gemakkelijk, een eigen glossy voor de bruid en bruidegom: een origineel huwelijkscadeau waarvan nog heel lang na de bruiloft genoten kan worden.

Natuurlijk is zo’n glossy ook leuk om te geven aan een bruidspaar dat al langer bij elkaar is en een jubileum viert. Met het doorbladeren van hun eigen tijdschrift zal je de geliefden weer even terugbrengen in de tijd.

Hoe maak ik zo’n origineel huwelijkscadeau?

Het maken van de glossy doe je zelf, of met anderen, heel eenvoudig via onze website. Je maakt een account bij ons aan en vervolgens kun je aan de slag! De glossy stel je zelf, pagina voor pagina, samen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan anekdotes, grappige citaten, foto’s of quizzen over de bruid of bruidegom.

Ook kun je ervoor kiezen de andere gasten van tevoren te vragen om een persoonlijk bericht aan het bruidspaar te schrijven, en deze naar jou als “redacteur” op te sturen zodat je ze in de glossy kan voegen.

Wanneer je glossy helemaal af en naar wens is kun je hem online delen of een papieren, geprinte versie bestellen. Dit laatste is natuurlijk ideaal als je van plan bent de glossy daadwerkelijk aan de bruid en bruidegom te schenken op hun grote dag. Je betaalt bij Jilster pas als je een papieren versie van je glossy bestelt.

Meer weten over Jilster?

Op onze website jilster.nl vindt je meer informatie en handleidingen die je kan raadplegen bij het samenstellen van het tijdschrift. Ook vind je er enkele voorbeelden om wellicht inspiratie uit te halen voor je eigen versie!

Wanneer het moment van geven dan eindelijk daar is kun je ervoor kiezen dit moment extra aan te kleden met een voorkant van de cover, ook deze bestel je eenvoudig op de website. Ben je overtuigd en heb je zin om met je eigen glossy aan de slag te gaan? Je kunt Jilster gratis uitproberen om te kijken of het iets voor je is.