Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Een efficiënte en aantrekkelijke website

Je hebt meestal een duidelijk doel met je website. Je wilt die niet alleen om je vrije tijd door te brengen, maar wilt er inkomsten uit halen of aandacht mee vragen voor een goed doel. Je wilt recepten delen of gewoon je persoonlijke verhaal kwijt en steun aan anderen bieden. Een efficiënte website zit van A tot Z goed in elkaar. Als het eenmaal klaar is, zie je alleen de aantrekkelijke foto’s en teksten, de verschillende menuopties en de acties die je kunt uitvoeren, zoals een reservering maken of een product kopen. Maar hoe bouw je een goede website? En als je het niet zelf wilt doen: wat zijn de kosten website laten maken?

Een website voor een betaalbare prijs

Het prettigst ben je af met een pakketprijs. Je betaalt dan een vast bedrag voor het websiteontwerp en krijgt – na oplevering – alle middelen aangereikt om daarna zelf je website verder te beïnvloeden. Dit betekent dat de basis voor je gedaan wordt en je hoeft niks te weten van wat er achter de schermen allemaal gebeurt met je website. Wat je wel kunt doen, is bijvoorbeeld de modules aanpassen. Modules als productpagina’s, nieuws, je weblog of een aparte module voor als je wilt werken met lidmaatschappen zijn allemaal mogelijk.

Handige share module

Je herkent deze module snel bij anderen op de websites. Een hele functionele share module plaats je opvallend op je website door de icoontjes van onder andere LinkedIn, Instagram of Twitter. Zodra jij iets publiceert wat een ander interessant vindt, kan deze persoon het via een klik op het icoon delen met al zijn volgers. Een nieuw product dat jij hebt ontworpen, kan op deze manier ineens onder de aandacht komen van een veel groter publiek. En dat alleen omdat je de juiste module hebt toegepast. Handig toch?