Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Duurzaam aan je muur!

Duurzaam is de trend. Alles is gericht op duurzaamheid, in de fashion zien we het, maar ook woontrends worden er door beïnvloed. Hout, rotan, 100% katoen en tweedehandse spullen uit de kringloop voor wie daar van houdt. Er wordt gelet op de omstandigheden van het productieproces, over de gebruikte materialen en de levensverwachting van het betreffende product. Ook muurdecoratie zien we verduurzamen. Zo zien we vilten panelen in verschillende kleuren, muurstickers en foto in Alkmaar. Hoe tof is dat eigenlijk, fotokunst?

Bij Foto Aan Je Muur hebben ze een collectie van de mooiste delen van jouw stad of regio, gefotografeerd door Marcel Witte. Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en het Noord Hollandse landschap met zijn polders, molens, duinen en zee genieten de expertise. Je kunt kiezen uit tal van foto’s. Er worden nooit meer dan 30 exemplaren van dezelfde foto verkocht. Je hebt dus een uniek product in handen en zelfs een bijgeleverd certificaat van echtheid met een nummer erop, ondertekend door de fotograaf.
Alleen het beste wordt ingezet en zo heb jij een duurzame, bijzondere wanddecoratie voor aan je muur. Je foto wordt namelijk afgedrukt op duurzaam plexiglas, een elegant materiaal dat de afgedrukte foto extra intensiteit geeft. Het duurzaam plexiglas versterkt het contrast en de levendigheid van de kleuren.
Een solide ophangsysteem geeft jouw uitgezochte exemplaar een goede basis in je huis.
Je zoekt eenvoudigweg je favoriete foto op door te filteren op stad, regio, seizoen en kleur. Daarna selecteer je een formaat dat past in jouw interieur en dan wordt je foto duurzaam op plexiglas voor je gedrukt. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je duurzame fotokunst aan je muur monteren.

Duurzame muurdecoratie hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn. Zo kan je zelf ook foto’s maken en afdrukken. Je kunt daarbij kiezen voor één foto of meerdere foto’s die samen een collage vormen. Het gebruik van foto’s kan heel veel persoonlijkheid aan je huis geven. En laten we eerlijk zijn, daar zijn we toch allemaal naar op zoek? Even alle drukte van de maatschappij achter ons te kunnen laten en te genieten van ons eigen plekje.