Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Droog jij je al af zonder handdoek?

Kortgeleden was je bij het wellnesscentrum geweest, waar je flink verwend bent. Er werden je massages aangeboden en je hebt lekker bij kunnen komen in de sauna. Vervolgens heb je er nog lekker gedoucht, wat een bijzondere ervaring was. In de eerste instantie schrok je ervan dat er geen handdoek was, maar al snel kwam je erachter dat er een droogstand op de douche zat. Je verbaasde je over deze uitvinding en bent bij thuiskomst het internet af gaan zoeken naar deze bijzondere ontdekking. Je stuitte op de website van Lavicta en ontdekte het fenomeen: de lichaamsdroger.

De lichaamsdroger behoort tot de categorie luxe douche, want deze body dryer biedt je de mogelijkheid om te kunnen afdrogen zonder handdoek. Voor mindervaliden en ouderen is dit dé uitkomst bij mobiliteitsproblemen, omdat je je niet langer in moeilijke bochten hoeft te wringen om overal droog te worden. Bukken is er niet meer bij, al is het wel handig om even een rondje te draaien, zodat zowel de voor- als achterkant van je lichaam droog zullen worden. Gebruik de lichaamsdroger dus na een warme douche door te drukken op een grote, witte knop, waarmee je de lichaamsdroger activeert. Er valt een warme deken van lucht over je heen, die ervoor zorgt dat je helemaal droog geblazen wordt. Vervolgens kun je je net als normaal gewoon aankleden.

Kun jij je nog met moeite in de badkamer bewegen of gun jij jezelf wat meer luxe tijdens het douchen? Aarzel dan niet langer en schaf de lichaamsdroger aan! Er zal een wereld voor je open gaan, waarvan je het bestaan nog niet vanaf wist. Eén ding is wel zeker: je wil nooit meer terug naar het oude, vertrouwde afdrogen met een handdoek, want daar is de lichaamsdroger veel te rustgevend voor!

https://lavicta.nl/