Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

De innovatieve en huidverbeterende producten van Image Skincare

Image skincare is een Amerikaans merk en is denk ik een van de meest begeerde merken binnen het land van skincare ter wereld. Het is een innovatief merk, is altijd in de ontwikkeling en is toegespitst op de huidverbetering. Een cosmeceutical noem je dat. Dit betekent dat een product de huidcel mag veranderen. Doordat deze ingrediënten in de levende huidlagen komen gaat het de huid boosten, vernieuwen maar ook egaliseren. Dat resulteert dat mensen zich zelfverzekerder gaan voelen, minder make-up nodig hebben en lekkerder in hun vel zitten. Heerlijk toch!?

Image Skincare is nu in meer dan 60 landen te verkrijgen. Ze hebben nu vandaag de dag meer dan 16 lijnen binnen het merk opgezet en zijn elke dag bezig met honderden laboratoria bezig met nieuwe innovaties binnen het bedrijf. Er is dan ook 2 keer per jaar een launch party waarin alle nieuwe producten binnen het merk gepresenteerd worden. Het kan ook zomaar zijn dat producten geoptimaliseerd worden of een lijn aangevuld gaat worden met bepaalde producten. 

Image Skincare zet zich ook in voor goede doelen. Dit houd in dat zij bepaalde winstmarges overdragen aan kinderen met een hazenlip en cosmetisch artsen in het buitenland in 3de wereld landen deze kosteloos gaan herstellen, waar mogelijk. Ontzettend nobel en dat maakt dit merk ook uniek. 

Zo ook een patient die veel last had van Acne. Dit kwam door hormonen waar zij niks aan doen doen. Een baard van acne ontstond er en door de jeuk krabte ze dit open in haar slaap. Doormiddel van Image skincare en combinatie van andere middelen is zij hier van af gekomen. Door puur toeval kwam zij Image skincare tegen op internet en dat trok haar aandacht. Waarom? Zij wilde iets doen aan huidproblemen, ze wilde verder gaan op huidverbeterings gebied. Verder dan ze ooit ging! En daar was Image Skincare met de I-peels. Die blauwe flesjes waren zo intrigerend. Ze plande een kennismakingsbehandeling in en haar huid had er nog nooit zo mooi uit gezien. Sindsdien werkt zij met iemand en dat is alweer 8 jaar geleden. 

Door de verschillende lijnen, peelings en geavanceerde technieken kun je met Image Skincare alle kanten op. Alle lijnen kunnen gecombineerd worden en zijn multi inzetbaar. Geweldig ook voor mensen die meerdere problemen in 1 keer willen aanpakken. 

We vertellen veel over de behandelingen bij Cotton Spa maar onze resultaten zijn ook te zien op instagram op de Cotton Clinic pagina. Hier kunnen we klanten laten zien wat we ECHT kunnen doen met de huid. 

https://www.cottonspa.nl/collections/image-skincare