Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

De avondspits

Na een lange dag werken is Annelies, 25 jaar, klaar om naar huis te gaan. Ze is werkzaam in de zorg, specifieker bij een zorginstelling van ouderen. Dit werk doet ze met heel veel plezier en elke ochtend gaat ze dan ook zonder moeite van huis om naar haar werk te rijden. Toch is het werk wel intensief en kost het veel energie en daarom is ze altijd best wel moe als ze naar huis rijdt. Annelies stapt, na afscheid genomen te hebben van haar collega’s,  om zes uur in de auto om van Alphen aan de Rijn naar haar woonplaats Zoeterwoude te rijden. Vaak is het rond deze tijd prima doorrijden met de auto maar het kan weleens voorkomen dat Annelies in de file moet staan.

Vandaag is zo’n dag dat er sprake is van avondspits maar Annelies maakt zich niet druk want ze luistert lekker naar radio 538. Rond dit tijdstip is erop radio 538 altijd het leuke programma De Avondploeg. In dit programma worden veel hits gedraaid, komen veel gasten in de show en worden de nieuwtjes van de dag doorgesproken. Annelies heeft dan wel geen autoradio in haar oude Fiat Panda maar ze hoeft dankzij internetradio niets te missen van deze leuke show. De internetradio werkt ook gewoon op een Android besturingssysteem. Dat komt goed uit want Annelies heeft een telefoon van het merk Samsung dat op dit besturingssysteem werkt.

Dankzij de leuke radioshow heeft Annelies eigenlijk nog geen eens door dat de avondspits vanavond best heftig is. Uiteindelijk moet ze wel een half uur in de file staan maar voor haar gevoel heeft ze hier slechts vijf minuten in gestaan. Als ze thuiskomt laat ze eerst lekker een bad vollopen met warm water en gaat ze hier lekker een half uur in ontspannen. Helemaal tot rust gekomen gaat ze lekker een hapje voor haarzelf klaarmaken.

http://www.radioguide.fm