Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Cursus vaarbewijs in Nederland

Zeilen en varen zijn populaire activiteiten in Nederland, dat een van de grootste botenbezitters per hoofd van de bevolking ter wereld heeft. Weet jij hoe je een boot in Nederland registreert, welk Nederlands vaarbewijs nodig is om een ​​waterscooter te besturen en heb jij interesse in een cursus vaarbewijs?

Waar kun je een cursus Vaarbewijs doen?

Snel je Vaarbewijs in Nederland verzorgt cursussen en certificeringen voor het halen van een vaarbewijs. Dit bedrijf biedt online cursussen, zodat jij eenvoudig en snel jouw vaartbewijs kan halen. Bij deze cursus ontvang je uitleg, oefenvragen, oefenexamens en een online leeromgeving. Het is dus een eenvoudige manier om een cursus Vaarbewijs te halen. Na afronding van deze cursus doe je een examen bij het CBR. 

Examenprogramma
Er worden vragen gesteld over wettelijke bepalingen, veiligheidsmaatregelen, betonning, meteorologie en manoeuvreren.

Vanaf welke leeftijd
De minimum leeftijd om in het bezit te komen van het vaarbewijs is 18 jaar. Het is mogelijk om onder de 18 jaar examen te doen. Bent u geslaagd, dan krijgt u een uitslagbrief. Deze kunt u vanaf uw 18e inwisselen voor de echte vaarbewijspas. Je kan je curus Vaarbewijs dus al voor je 18e afronden.

Bij Snel je Vaarbewijs kun je een online Cursus vaarbewijs volgen ter voorbereiden van jouw examen bij het CBR. Je mag dan snel het water op en hebt direct plezier van jouw Nederlands vaarbewijs.

http://sneljevaarbewijs.net/nieuws/