Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Creatief met goedkope witte t shirts

Iedereen heeft ze wel in de kast liggen: goedkope witte t shirts. Iedere keer als je in een goedkope winkel komt en je ziet de goedkope witte t shirts liggen, dan neem je er wel een paar mee. Want ja, ze komen altijd van pas toch? Deze witte shirts zijn namelijk de ideale basic. Je kunt ze natuurlijk al zo dragen, maar ook onder je kleding zitten ze perfect. Dit geldt niet alleen voor vrouwen, maar ook zeker voor mannen. Goedkope witte t shirts zijn namelijk ideaal om te dragen onder een overhemd. Maar goed, je hebt er inmiddels zo veel dat je kasten beginnen uit te puilen. Dus kan je ze op een creatieve manier gaan gebruiken!

Tie-dye met goedkope witte t shirts

Dit is misschien wel de leukste manier om je goedkope witte t shirts om te toveren tot een waar kunstwerk. Een shirt dat niemand anders heeft en waar iedereen jaloers op is. Ja echt iedereen! Het is heel simpel. Je pakt een bak met warm water en verschillende kleuren textielverf. Leg je goedkope witte shirt in de bak en schudden maar! Eventueel kan je nog wat stevige elastieken om het shirt binden voor een extra effecten. Even laten staan en als je je shirt nu uit de bak haalt, zul je versteld staan van wat je gecreëerd hebt. Ook leuk voor op kinderfeestjes trouwens!

Pak de naaimachine erbij

Pak je naaimachine er snel bij. Of leen die van je moeder of oma. Pak ook je laptop er bij en zet snel YouTube op. Deze filmpjes website staat boordevol superleuke ideeen om je goedkope witte t shirts om te toveren dat een mode item. Knippen, scheuren, naaien en kleuren. Je kan er alles mee. Dus zoek snel een aantal leuke filmpjes op en ga aan de slag!

https://web-wings.nl/