Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Breng uw bedrijf onder de aandacht met LED verlichting

Wilt u dat uw bedrijfspand meer de aandacht trekt? Bent u daarvoor de mogelijkheden aan het verkennen? Door gevelreclame aan te brengen op uw bedrijfspand springt het pand bij omstanders sneller in het oog. LED verlichting is de ideale vorm van gevelreclame, vanwege de voordelen die deze vorm van verlichting met zich meebrengt.

Het is dan tegenwoordig ook een veel gebruikte vorm van gevelreclame. Anders dan andere lampen is het bij LED verlichting niet een gloeidraad die voor licht zorgt, maar een diode (wat een halfgeleider is). Op het moment dat deze diode in contact komt met stroom onstaat er licht. Vandaar ook de afkorting LED, wat ‘Light Emitting Diode’ (lichtgevende diode) betekent. Voor gevelreclame en LED verlichting voor uw bedrijf bent u bij Benelux Sign Systems aan het juiste adres. Wij maken namelijk gevel- en lichtreclame op maat. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek dan onze website of neem vrijblijvend contact op!

De voordelen van LED verlichting

LED verlichting wordt tegenwoordig meer en meer gebruikt. Dat is natuurlijk niet zonder reden. De techniek waarmee de lampen voor licht zorgen brengt namelijk allerlei voordelen met zich mee.

  • LED verlichting is duurzaam en gaat voor langere periodes mee;
  • Het stroomverbruik is laag;
  • De lampen zijn milieuvriendelijk;
  • De verlichting is direct maximaal;
  • De lampen worden niet warm;
  • Er komt een egale verlichting vanaf;

Al met al is LED verlichting de ideale keuze als gevelreclame, omdat het bij uitstek in staat is om de aandacht van mensen te trekken. Bij Benelux Sign Systems kunnen we lichtreclame op maat maken. U kunt vanalles zelf bepalen, waaronder de afmetingen en de kleur van het licht dat zal worden uitgestraald. Perfect voor gevelreclame van bijvoorbeeld uw bedrijfspand, fabriek of parkeerruimte!

Over Benelux Sign Systems

Als dé specialist in formulestyling, gevelreclame en lichtreclame hebben we bij Benelux Sign Systems al meer dan 35 jaar ervaring in het leveren van maatwerk. Met meerdere vestigingen in Nederland en België en een groot klantenbestand bent u bij ons op de goede plek beland voor LED verlichting.

Wij leveren snelle service en zijn daartoe in staat omdat we de productie van de verlichting van begin tot eind in eigen beheer hebben. We verzorgen het design, bewerken het kunststof, doen het glasblazen zelf, alsmede het spuiten. Dit tot grote tevredenheid van de vele langdurige relaties die wij hebben.

Verder informeren? Neem gerust eens contact op!

Voor meer informatie over LED verlichting of gevelreclame op maat kunt u onze website bezoeken. Daarnaast kunt u ook geheel vrijblijvend contact opnemen. Dat kan per telefoon via (040) 283 69 30 of door het online contactformulier in te vullen.

https://www.beneluxsign.nl/