Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Alles op één plek online

Innovatie heeft een heleboel verandert voor ons. Zo rijden we tegenwoordig met de auto 300 kilometer als we een weekendje weggaan terwijl we over deze afstand eerst meerdere dagen konden doen, of vliegen we in één dag naar de andere kant van de wereld, terwijl we daar 200 jaar geleden nog maanden voor op reis waren. Ook binnen bedrijven heeft de verandering in de wereld een hoop teweeg gebracht. Zo zijn veel bedrijfsprocessen gedigitaliseerd en is de globalisering van grote invloed geweest op de bedrijfsvoering van veel bedrijven. De digitalisering heeft er bovendien voor gezorgd dat veel dingen nu een stuk makkelijker geregeld zijn dan vroeger.

Zo kan je alles nu gemakkelijk online doen, wat voor een bedrijf ook erg handig is. Geen grote archiefkasten met honderden mappen meer, maar enkele folders in een cloud of op een eigen server van het bedrijf, bijvoorbeeld. Ook het HR gedeelte en de administratie van het bedrijf profiteren van de online mogelijkheden. Salarisstroken kunnen gemakkelijk worden ingevoerd via speciaal gemaakte salarissoftware en vervolgens met één klik gedeeld worden met werknemers. De werknemers kunnen op hun beurt gemakkelijk hun gegevens inzien en het bijvoorbeeld ook doorgeven als ze een dag niet kunnen werken.

De mogelijkheden en de veranderingen houden hier niet op, want overal in het bedrijf is er veel verandert. Gesprekken gaan online via Skype in plaats van via de vergaderruimte, inkopen worden gemakkelijk online gedaan en vereisen geen papieren orders meer en klantcontact is een stuk gemakkelijker en persoonlijker geworden sinds bedrijven actiever gebruik zijn gaan maken van sociale media. Toch is het belangrijk te kijken naar de beste oplossing, en niet alleen naar een betere oplossing. Zo kan het beter zijn om van papieren naar digitale salarisstroken te gaan, maar is de beste oplossing wellicht een salarisbureau als CBBS inschakelen. Gedegen onderzoek is dus aanbevolen.

http://www.cbbs.nl/