Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

Advies tegen inbrekers

Veel inbrekers komen de woning binnen via de begane grond of de eerste verdieping. Maak het ze niet te makkelijk door een ladder of een afvalcontainer in de tuin te laten staan. Zorg ook dat er nooit waardevolle spullen in het zicht liggen. Inbrekers zullen vaak eerst proberen om via het raam binnen te komen. De ramen zijn een zwakke plek, omdat ze gemakkelijk in te tikken zijn. Er is speciaal anti-inbraakfolie op de markt, waardoor je raam de eigenschappen krijgt van gelaagd glas. Daarbij zijn goede sloten op de deur ook belangrijk, laat als je in Limburg woont bijvoorbeeld door een slotenmaker in Heythuysen je deuren controleren en indien nodig een nieuw slot erop plaatsen.

 

Tips tegen inbrekers

Inbrekers komen steeds moeilijker een huis binnen omdat veel mensen zich ertegen proberen te beschermen, maar nog steeds vinden er vaak inbraken plaats. Om het zoveel mogelijk te voorkomen hier een paar tips. Je kunt inbrekers goed afschrikken met camera’s. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen camera’s rond hun huis hangen. Dit werkt goed tegen inbrekers, hierdoor komen ze negen van de tien keer niet zomaar je huis binnen. Zorg wel dat de camera te zien is, maar niet aan te raken. Zo zien ze wel de camera, maar vernielen ze hem niet. De camera’s zijn bijna overal verkrijgbaar, vaak kun je ze gemakkelijk aansluiten op je telefoon. Via het live beeld kun je direct zien of er iemand rondom jouw huis rondsluipt. De meeste camera’s hebben een infrarood functie waarmee je ook in het donker makkelijk kunt zien. En de sloten zijn natuurlijk een van de belangrijkste dingen die je kunnen beschermen tegen inbrekers.

 

Welk slot is het beste?

Er zijn veel verschillende deursloten, welk type slot geschikt is voor jouw deur hangt van een aantal dingen af. Het soort deur, het materiaal waarvan de deur is gemaakt en van de draairichting van de deur. Het meest voorkomende slot is een cilinderslot, dit betekent dat ze worden aangedreven door een sleutelbediende cilinder. Daarnaast is onderscheid te maken tussen een insteekslot en oplegslot. De insteeksloten zitten verzonken in de deur en de oplegsloten zijn zichtbaar aan de binnenkant, omdat ze erop liggen. Laat je adviseren door een slotenmaker in de buurt zoals slotenmaker in Heythuysen.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-heythuysen/