Ad Werk
Image default
Aanbiedingen

4 Mythes van het gebruik van website builders ontkracht

 Het is een algemeen geloof dat een gratis site maken op één of andere manier jouw online reputatie zal verslechteren. Er zijn verschillende gemeenschappelijke mythen die dit geloof volgen en dit artikel is geschreven om iedere mythe te ontkrachten. Je kunt namelijk best een mooie gratis website maken, als je er maar wat tijd in steekt.

Bekijk hieronder de handleiding voor website voorbeelden


 

Mythe #1: Jouw gratis website zal beperkt zijn.

In het verleden waren websitebouwers gewoonweg niet in staat om de bruikbaarheid van een op maat gemaakte site te bieden. Dat is niet meer het geval. Nu, met het gebruik van ingebouwde functies, widgets, elementen en HTML-code die door websites worden geleverd, kan jij zelf alle functionaliteiten met veel minder werk of investeringen hebben. Als je een youtube video op je pagina wilt, genereer dan gewoon de Youtube code en plaats het op de site. Als je een Facebook like button wilt, dan kan je deze gewoon pakken. Zo kan je de code voor een Facebook like button kopiëren en plakken in het HTML-gedeelte van jouw website. Of je makat gebruik van de kant-en-klare elementen. Lang geleden zijn de dagen dat ze alleen nog maar in staat waren om eenvoudige tekst en afbeeldingen te maken.

Mythe #2: Jouw gratis website zal niet hoog scoren in Google.

Deze mythe is is niet waar. Als jouw website eenmaal online staat, dan heb je net zo goed de mogelijkheid om een goede positie in de zoekmachines te bereiken als bij een betaalde website. Ongetwijfeld is het nog gemakkelijker om een hogere ranking te krijgen bij website bouwers omdat het zo eenvoudig is om trefwoorden, beschrijvingen, inhoud, sitemaps, etc… toe te voegen aan uw website. Als je met de hand een website bouwt, kost het twee keer zoveel tijd om jouw META-tags te bewerken of een blogbericht toe te voegen, waardoor je meer tijd nodig hebt om jouw site te optimaliseren. Met een website  builder voer je eenvoudigweg jouw meta titels en trefwoorden in op elke nieuwe pagina en ze worden in de juiste META tags in jouw HTML code ingevoegd. 

Mythe #3: Website bouwers zijn moeilijk te gebruiken.

Dit kan waar zijn voor sommige website bouwers, maar veel van hen zijn zo gemakkelijk als het gebruik van Word. Alles ligt recht voor je neus en is gemakkelijk te begrijpen. Als jij een webbrowser op het internet kunt gebruiken, ben je meer dan in staat om een gratis website te maken. Maar het beste is dat het een gratis website bouwer is en dat er geen financiele investering nodig is om het uit te proberen. Hoe gaaf is dat! 

Mythe #4 Jouw website zal eruit zien als een simpele website.

De website van vandaag is super makkelijk aan te passen. Tuurlijk, je begint met een eenvoudig ontwerp, maar veel gratis websites zijn 100% aanpasbaar. Als je niet wilt dat jouw header aan de bovenkant staat, sleep hem dan gewoon naar beneden. Als je geen gebruik wilt maken van de stockafbeeldingen die in het ontwerp zijn geladen, moet je  alleen maar te klikken en deze te verwijderen en jouw eigen afbeeldingen toe te voegen. Met een goede websitebouwer is jouw website zeker volledig de jouwe.

https://www.bestewebsitebuilder.nl/reviews/